Garantie en Klachten

Garantie

Heeft u niet de juiste ruitenwissers/accessoires ontvangen of bent u niet tevreden met de ontvangen product(en)? Dan kunt u na ontvangst (binnen 30 dagen) deze terugsturen naar onderstaand adres. De 30 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling in uw bezit heeft. In deze termijn kunt u de bestelling controleren op volledigheid en beoordelen of de ruitenwissers op uw auto passen. Wilt u de bestelling direct na ontvangst controleren of deze compleet en onbeschadigd zijn? Is dit niet het geval neem dan contact op met info@ruitenwissers-kopen.com of via ons contactformulier

Mocht er onverhoopt een bestelling terug gestuurd worden. Wilt u de bestelling dan goed verpakken, zodat deze niet beschadigd?

U dient de retourzending bij ons aan te melden door een mail te sturen naar info@ruitenwissers-kopen.com of via ons contact formulier. Met uw naam en ordenummer en de reden waarom u de zending retour wil sturen.

U kunt uw bestelling retour sturen naar:

Ruitenwissers-kopen.com
De Kiel 5
9206 BG Drachten

Binnen de 30 dagen kunt u zonder opgaaf van reden uw bestelling terug sturen. 30 dagen ingaande op de dag van ontvangst. De producten kunnen alleen ongebruikt en in originele verpakking terug gestuurd worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor u. Wij nemen de kosten voor het opsturen van de nieuwe ruitenwissers voor onze rekening. Wij zullen het terug te betalen bedrag binnen 5 werkdagen uitbetalen.

Klachten

Wij doen ons uiterste best om u de beste service te bieden. Mocht er onverhoopt iets mis gaan. Dan raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ruitenwissers-kopen.com of via het contact formulier. Wij nemen uw klacht direct in behandeling. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 
Button